Antipastat – Në Shtëpinë Tonë, 10 Korrik 2019, Pjesa 4
10/07/2019 13:51

Antipastat janë gatime të shpejta, të shijshme, të bukura, të cilat shtojnë oreksin për pjesën tjetër të menusë. Antipastat mund të jenë të ftohta ose të ngrohta dhe ne në emision kemi sjellë një ndërthurje mes tyre. Kuzhinierja Sidorela Kuçuku gatuan 2 antipasta meksikane, shumë të shpejta dhe të shijshme, ndërsa kuzhinieri Zani Shehu na sugjeron dy antipasta me bazë peshku dhe oktapodi.