Alar Band performon “Dudu” të Tarkan
15/05/2019 22:45

Moderatore dhe Autore: Jonida Shehu Autore: Alda Bida Të ftuar: Anna Laska, Oksana Genkina, Zhydrune Sala, Edyta Qiqi (Piwowar), Giorgio Qiqi, Violeta Gjalpi, Yoshiko Shehu, Liming Zhu, Kostantinos Giakoumis, Baris Celik, Manjola Vasmatics, Gabor Vasmatics, At Alvaro Ortiz Jimenez de Cisnero.

Episodi i plotë: Soirée, “Të huajt në Tiranë”, 15 Maj 2019
16/05 00:01
Të huajt në Tiranë këndojnë dhe kërcejnë “Xhamadani Vija Vija”
16/05 00:00
Kosta Giakoumis improvizon në Soirée këngën e famshme greke
15/05 23:45
Jona Pepkolaj këndon “Wild Dance” të Ruslanas në Soirée
15/05 23:05
Alar Band performon “Dudu” të Tarkan
15/05 22:45
Misionari i huaj këndon “Këngën e Gjyshes” së Vaçe Zelës
15/05 22:30
Alar Band sjell kolazh rus në Soirée
15/05 22:15
Episodi i plotë: Soirée, “Këngët e Liqenit”, 8 Maj 2019
09/05 10:00
Anxhela Elmazi mbyll Soirée-në me “Dashuri dhe Ëndërr”
08/05 23:55
Historitë e dashurive të Djemve të Liqenit
08/05 23:45
Djemtë e Liqenit improvizojnë këngën hit, “Anxhela”
08/05 23:35
Agron Bulku interpreton në Soirée “Vitet Fëminore”
08/05 23:15
Adhurim Demiri i grupit “Djemtë e Liqenit” sjell në Soirée këngën “Ana”
08/05 22:45
Djemtë e Liqenit këndojnë “Medaljoni” në Soirée
08/05 22:15
Episodi i plotë: Soirée, “Motrat Ndoci”, 1 Maj 2019
02/05 00:00
Motrat Ndoci dhe Alar Band këndojnë “Toka e Diellit”
01/05 23:59
Alar Band dhe Myfarete Laze sjellin “O Sole Mio”
01/05 23:30
Myfarete Laze dhe Rita Ndoci këndojnë së bashku “Tango Shokdrane”
01/05 23:15
Myfarete Laze, Rita Ndoci & Zef Deda imitojnë “Shoqet tona ilegale/Kunati i shokut Xhemal”
01/05 23:00
Motrat Ndoci rikthehen në skenë, këndojnë së bashku në Soirée!
01/05 22:30