Aguliçe – Në Shtëpinë Tonë, 8 Korrik 2019, Pjesa 3
08/07/2019 14:50

Aguliçja është një barishte e vogël që rritet në lëndina dhe male, të cilës i përdoren lulet dhe gjethet. Ajo është e pasur me betakaroten dhe vitaminë C, që janë antioksidantë të fortë të cilët e ndihmojnë organizmin në mënyra të ndryshme, duke forcuar sistemin imunitar. Si mund ta përdorni këtë bimë, ndiqni intervistën me mjekun popullor Ylli Merja.