A do linte Edlira Gjoni Shqipërinë për Europën?
14/01/2020 23:16

Top Show është Emisioni i mbrëmjes i transmetuar nga Top Channel, Emisionin Top Show prej 15 vitesh në Top Channel, drejtuar nga Alban Dudushi. Në programin e emisionit fton çdo ditë nga 6 deri në 8 individë nga fusha te ndryshme te artit, politikës, biznesit dhe shoqerise qytetare të cilët diskutojnë në një ambient spontan mbi tema të nxehta për shoqerinë shqiptarePërfshirja e publikut në diskutim është menduar nga organizatorët të cilët janë të vemendshëm që biseda të perqendrohet tek tema e ditës. Top Shoë vjen cdo te marte ora 22.00 . Si gjithmone vetem ne ekranin e #TopChannel.