Viktori puth Edën, fytyra e Mateos i thotë të gjitha – Ep.107 Përputhen 07/02/2023
07/02/2023 19:30

Eda dhe Viktori zhvillojnë takimin e tyre të parë në studio, fill pas takimit jashtë të Edës me Mateon. Duket se ky takim është shoqëruar me shumë siklet për Viktorin, sa duket qartë edhe në kërcimin që ai realizon më pas me Edën... Kjo e fundit nga ana tjetër është pak e stepur dhe duket se arsyeja është Mateo. Siç pritej, këto situata kanë ndezur debat edhe mes djemve, Viktorit dhe Mateos.

Irisit i derdhet kafja, Remili ka një koment – Për’puthen prapaskena
29/03 10:34
Artjoni provokon Giselën në dhomën e zhveshjes – Për’puthen prapaskena
29/03 10:33
Pas sherreve, Arbri takohet me Giselën – Për’puthen prapaskena
29/03 10:33
Ilda shfaqet në prapaskenë, ja sa ka ndryshuar – Për’puthen prapaskena
29/03 10:33
Sali del i acaruar pas zënkës me Nedën – Për’puthen prapaskena
29/03 10:32
Livia tregon djegien në këmbë, çfarë ka ndodhur?- Për’puthen prapaskena
29/03 10:32
Irisi i shkon Saliut në shtëpi! Përkëdhelje,flirtime e puthje mes dyshes-Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:31
“Irisi do një burrë me lekë”, Livia do të marrë hak tek Saliu – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Irisi bën prapësira në banjon e shtëpisë së Saliut – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Saliu akuzoi Livian, Irisi i jep të drejtë Saliut – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Saliu i kthehet keq Nedës, cila është arsyeja? – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Irisi flet për Lean, mikeshën e ngushtë që u nda për Petron – Ep.145 Përputhen 28/03/2023
28/03 19:30
Ina surprizë për Viktorin, sa romantike – Për’puthen prapaskena
28/03 12:06
Sali dhe Livia sqarohen në prapaskenë – Për’puthen prapaskena
28/03 12:06
Gisela ulet në gjunjë dhe i lidh këpucët Artjonit – Për’puthen prapaskena
28/03 12:05
Gisela bën twerk
28/03 12:02
Briki na tregon makinën e saj – Për’puthen prapaskena
28/03 12:01
Livia me sutjena bën grim – Për’puthen prapaskena
28/03 12:01
Javier Zanetti, legjenda e futbollit ka një mesazh për Për’puthen – Ep.144 Përputhen 27/03/2023
27/03 19:31
U zunë për një djalë, Brikenda kunja për Giselën në takim me Artjonin – Ep.144 Përputhen 27/03/2023
27/03 19:30