Pornografia e pandarë nga erotika, Mesi ‘ ju sjell Zeusin në art’-Artkand
11/05/2024 17:04

Agron Mesi- Shëtitje në mitologji (katërptik), teknikë mikse mbi letër, 44x56 cm, çmimi fillestar 1000 euro ( secila). Kontaktoni në 00355686047773 Lindur në vitin 1964 në Tiranë, ku jeton dhe punon aktualisht. -EKSPOZITA TË ZGJEDHURA 1999-2014 Pjesëmarrje e rregullt në ekspozitën “Nentori”, Galeria Kombëtare e Arteve, Tiranë, Shqipëri 1996 dhe 2011 Pjesëmarrja në “Onufri”, Konkursi Ndërkombëtar i Artit, Fitues i çmimit të parë, Galeria Kombëtare e Arteve, Tiranë, Shqipëri 2005 “Tirana 3”, Bienalja Ndërkombëtare, Tiranë, Shqipëri 2000 “Qyteti i Hapur i Shkodrës”, ekspozitë grupore, Graz, Austri 2000 “Balkan Art Generator”, ekspozitë grupore, Bruksel, Belgjikë 1999 “Art dhe Maggio”, Bari, Itali 1998 “Mediterranea”, Galeria Kombëtare e Arteve, Tiranë, Shqipëri

Debati/ Andy Warhol, ikonë e pop artit apo kulti i banalitetit në art? – Artkand
15/06 17:59
Matisse, një panoramë e artistit pafundësisht novator francez- Artkand
15/06 17:58
Retë si simbol i delikatesës, tablo nga Aejda Durishti – Artkand
15/06 17:58
Udhëtoi në Verona me motoskaf, sot sjell pikturën e tij, Agron Hoti – Artkand
15/06 17:57
Agron Hoti, projekti i pikturës gjigande 7600 m² në Shqipëri – Artkand
15/06 17:56
Pa titull, një vepër në shitje ekskluzivisht nga Agron Hoti – Artkand
15/06 17:56
Rekord shitjesh për telajot e Agron Hotit, piktori që i shiti veprën Ronaldos – Artkand
15/06 17:54
Mozaiku i gjenocidit të Kosovës, Skënderbeu e Piramida në vepra, Korça në pikturë – Artkand
08/06 15:01
Pazari i vjetër i Korçës dhe transformimet e tij, tablo nga Karanxha – Artkand
08/06 15:00
Pikturoi veten e saj nudo, njihuni me bukuroshën Ingrid Xhemo – Artkand
08/06 15:00
Piramida e Tiranës, nga muze komunist në majë bashkëkohore, nga Heldi Pema- Artkand
08/06 15:00
Korça dhe anatomia e saj në pikturë nga Roland Karanxha – Artkand
08/06 15:00
Veprat e Andy Warhol, ikonës së pop artit vijnë në Shqipëri – Artkand
08/06 15:00
Terrori dhe gjenocidi i Serbisë në Kosovë në mozaikun ‘Muri i kujtesës’-Artkand
08/06 15:00
Skënderbeu, historia e një heroi në tablonë ‘Percepsion’ – Artkand
08/06 15:00
Laokonti nga Ismail Kadare interpreton Mia Gega, kompozim nga Renid Tosuni – Artkand
01/06 18:49
Eridana Cano ’Gjithcka është art, gjithçka është politikë’ Pistoletto në COD- Artkand
01/06 18:43
Natyrë e qetë e viteve ’80 nga Met Deliu- Artkand
01/06 18:41
Një peizazh i ndjeshëm nga Vilson Halimi, artisti i shumë dimensioneve- Artkand
01/06 18:40
Kryeministri Rama së shpejti ekspozitë në Paris,në një nga galeritë më prestigjioze të botës-Artkand
01/06 18:39