Melisa i bën block Mevlanit në instagram – Përputhen, 21 Janar 2021
21/01/2021 19:30

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit. Autore: Olsa Muhameti Moderatore: Bora Zemani Opinionist: Arjan Konomi

Sara dheJasmina bëjnë të njëjtën zgjedhje, Arsimin – Përputhen, 5 Mars 2021
05/03 19:31
Princi ndalon programin surprizën Sarën- Përputhen, 5 Mars 2021
05/03 19:30
Ledjana largohet nuk do të shoh takimin, Mevlani e ndjek dhe lë pas Antonelën-Përputhen, 5 Mars 2021
05/03 19:30
Ja çfarë ndodhi në takimin me Antonelën që afroi Mevlanin më shumë me të- Përputhen, 5 Mars 2021
05/03 19:30
E papritur, Ledjana largohet nuk do të shoh takimin, Mevlani e ndjek dhe lë pas Antonelën-Përputhen
05/03 19:30
Situta është e vështirë në studio, Mevlani nuk di ctë bëj – Përputhen 5 Mars 2021
05/03 19:30
Në takimin me Antonelën, Ledjana përqafon Mevlanin – Përputhen, 5 Mars 2021
05/03 19:30
Mevlani tregon se ka gabuar në jetë dhe nuk do të nxitohet- Përputhen, 5 Mars 2021
05/03 19:30
Antonela nuk do të vazhdojë programin, kërkon Mevlanin të kthejë në studio- Përputhen, 5 Mars 2021
05/03 19:30
Mevlani është konfuz në lidhje me Antonelën dhe Ledjanën- Përputhen, 5 Mars 2021
05/03 19:30
Surpriza sërish në zgjedhjet e vajzave në takim për javën e ardhshme- Përputhen, 5 Mars 2021
05/03 19:30
Blerimi kundra Mevlanit, nuk mund të sillesh me vajzat kështu- Përputhen, 5 Mars 2021
05/03 19:30
Murat çonputhje për Sindin, Loko e ndalon – Përputhen 5 Mars 2021
05/03 19:30
A tregojnë veprimet e Ledjanës, se ajo është dashuruar me Mevlanin ? – Përputhen, 5 Mars 2021
05/03 19:30
Emocione të forta, dedikimi romantik I Mevlanit bën për të qarë Antonelën – Përputhen 5 Mars 2021
05/03 19:30
Dedikimi romantik i Mevlanit bën për të qarë Antonelën- Përputhen, 5 Mars 2021
05/03 19:30
Murat çon një puthje për Sindin, Loko e ndalon- Përputhen, 5 Mars 2021
05/03 19:30
Ledjana ka dy ditë që nuk flet me Mevlanin, i kërkon ndjesë – Përputhen, 4 Mars 2021
04/03 19:50
“Madam Fifi mblidh mendjen, zgjidh një djalë boll provove” ​- Përputhen, 4 Mars 202
04/03 19:43
Ja si reagon Murati ndaj puthjes që Sindi i dha Lokos ​- Përputhen, 4 Mars 202
04/03 19:38