Hipokrati – Sekreti/ Ja çfarë duhet t’i shtoni kafes në mëngjes për ta bërë të shëndetshme!
26/11/2022 17:00

Të gjithëve na pëlqen ideja për t’i bërë detoks trupit, por sa e njohim ne këtë proces? Cilat janë rregullat bazë? Ajo çka është interesante Nutricionistja Diola Dosti do të na tregojë se çfarë detoksi dhe si arrihet ky proces për të pastruar së brendshmi trupin.

Promo | Programi “Hipokrati” nën drejtimin e Gerta Heta, vjen këtë të shtunë ora15:45 në Top Channel
25/01 17:12
Hipkrati – Grip apo Covid, viruset në qarkullim&Dhurimi i gjakut dhe Vitiligo, 21 Janar 2023
21/01 17:01
Hipokrati – Vitamina C, pse na shërben dhe sa duhet të konsumojmë!
21/01 17:00
Hipokrati – Këto janë qytetet që dhurojnë më tepër gjak në vendin tonë!
21/01 17:00
Hipokrati – Ja pse duhet të dhurojmë gjak, benefitet që përfiton trupi!
21/01 17:00
Hipokrati – Njolla të bardha në lëkurë? Dermatologia: Ja kur duhet të rrini në diell!
21/01 17:00
Hipokrati – Jeni me grip? Ja kur duhet të shkoni menjëherë tek mjeku!
21/01 17:00
Hipokrati – Vitiligo, njollat e bardha në lëkurë, a mund të kurohen apo shërohen?
21/01 17:00
Hipokrati – Apeli i mjekut. Kujdes me përdorimin e antibiotikut pasi…
21/01 17:00
Hipokrati-Infeksionet urinare,Urgjencat e fëmijeve tek dentisti&Roli ushtrimeve fizike 14 Janar 2023
14/01 17:01
Hipokrati- Keni problemet me kyçat, ndiqni këto këshilla!
14/01 17:00
Hipokrati- Infeskionet urinare, pse gratë vuajnë më shpesh.Ja kur duhet të shqetësoheni!
14/01 17:00
Hipokrati- Vizita e parë për fëmijën tek dentisti. Kur, pse dhe çfarë të dini?
14/01 17:00
Hipokrati- Nuk do ta besoni! Ja ndikimi i ushtrimeve fizike në uljen e kolesterolit dhe diabetit
14/01 17:00
Hipokrati- Si të kurojmë infeksionet urinare, mos i neglizhoni këto këshilla!
14/01 17:00
Hipokrati- Avantazhet dhe disavantazhet e braketave (telave) dhe maskerinave
14/01 17:00
Hipokrati-Sëmundjet që shëron refleksologjia.Pse shërben kolonoskopia&Dieta pas festave 7 Janar 2023
07/01 17:01
Hipokrati – Dieta pas festave, detoksi që do bëjë mrekulli për të humbur në peshë!
07/01 17:00
Hipokrati – Ja disa arsye pse duhet të bëni refleksologji, ndihmon në…
07/01 17:00
Hipokrati – Çfarë duhet të bëjmë përpara se të kryejmë kolonoskopi, ndiqni këto këshilla
07/01 17:00