Djemtë me robdishane, vajzat i komentojnë – Big Brother Albania Vip
06/12/2021 00:00

Big Brother Albania Vip, reality show më i suksesshëm rikthehet këtë sezon televiziv në ekranin e Top Channel, në një version krejtësisht të ri. Big Brother Vip do të jetë formati argëtues më interaktiv i ekranit. Aty ku publiku do ketë mundësi të njohë personazhe të famshëm në çdo dimension të tyre. Përgjatë 100 ditëve të izolimit, personazhe publike nga fusha të ndryshme do të bashkëjetojnë në shtëpinë më të përgjuar të botës, ku do t’u duhet të përballen me sfida aspak të lehta diktuar nga “vëllai i madh”. Të gjithë në garë për të rezistuar deri në fund dhe për të fituar Çmimin e Madh 100,000 Euro

“Të ishte Dagz, Einxhel do ishte në atë tavolinë?”/Donaldi-Egzonës – Big Brother Albania Vip
22/01 10:26
“Nuk më duket normale”/Donaldi dhe Arjola për situatën Ilir-Monika – Big Brother Albania Vip
22/01 10:25
“Iliri pa Monikën është …”/Donaldi për Ilirin – Big Brother Albania Vip
22/01 10:22
“Sa inat më vjen”/Donaldi bisedon me Egzonën – Big Brother Albania Vip
22/01 10:21
“Iliri do luftojë për Arbrin”/Donaldi bisedon me Egzonën – Big Brother Albania Vip
22/01 10:20
“Je një mike midis 2 ish-miqsh”/Iliri diskuton me Arjolën – Big Brother Albania Vip
22/01 10:18
“Iliri ka frikë nga shakatë”/Donaldi për Ilirin – Big Brother Albania Vip
22/01 10:17
“Ai u viktimizua”/Einxhel bisedon me banorët për Donaldin – Big Brother Albania Vip
22/01 10:16
“Do të më nxjerrë”/Einxhel analizon lojën e Donaldit – Big Brother Albania Vip
22/01 10:01
Arjola dhe Egzona të përlotura pas daljes së Beatrix – Big Brother Albania Vip
22/01 10:00
Big Brother Albania Vip, reality show më i suksesshëm rikthehet këtë sezon televiziv në ekranin e Top Channel, në një version krejtësisht të ri. Big Brother Vip do të jetë formati argëtues më interaktiv i ekranit. Aty ku publiku do ketë mundësi të njohë personazhe të famshëm në çdo dimension të tyre. Përgjatë 100 ditëve të izolimit, personazhe publike nga fusha të ndryshme do të bashkëjetojnë në shtëpinë më të përgjuar të botës, ku do t’u duhet të përballen me sfida aspak të lehta diktuar nga “vëllai i madh”. Të gjithë në garë për të rezistuar deri në fund dhe për të fituar Çmimin e Madh 100,000 Euro
22/01 09:53
“Sa çudi më duket pa Trixën”/Donaldi-Egzonës – Big Brother Albania Vip
22/01 09:51
“Publiku e mban se bën gam gam”/Arbri për Donaldin – Big Brother Albania Vip
22/01 09:50
“Ka humbur njerëzit e vet këtu brenda”/Banorët për Donaldin – Big Brother Albania Vip
22/01 09:49
“Isha i përgatitur që o unë o ajo”/Donaldi bisedon me Monikën – Big Brother Albania Vip
22/01 09:47
“Është shumë i fortë në këtë gjë”/Iliri flet për Donaldin – Big Brother Albania Vip
22/01 09:45
“Ishte më i lumturi kur doli Dagz”/Iliri për Donaldin – Big Brother Albania Vip
22/01 09:44
“I’u vunë shokut të Ilirit”/Arbri bisedon me Ilirin – Big Brother Albania Vip
22/01 09:24
“Do jesh më i qetë nëse del Monika?”/Arjola-Ilirit – Big Brother Albania Vip
22/01 09:23
“E kisha një nga njerëzit që doja më shumë”/Einxhel për Beatrix – Big Brother Albania Vip
22/01 09:22