Përkundër globalizimit që na bën të ndihemi se bota është më e hapur se kurrë, ka ende vende që janë fshehur në mister, ndonjëherë për arsye të forta.

Planeti ynë ka kaq shumë mrekulli për të eksploruar. Megjithatë, ka disa vende që janë shumë të rrezikshme, tepër të mbrojtura ose ndoshta shumë të veçanta për t’u vizituar, madje edhe për udhëtarët më të kalitur.

Këto vende janë shuar plotësisht nga bota e jashtme.

Të ndaluara për publikun, këto vende lejojnë vetëm hyrjen e të autorizuarve.

FOTO GALERI
2/10
2 - Zona 51: Lincoln County, Nevada E quajtur edhe parajsa Ranch dhe Dream Land. Ky vend thuhet të mbështesë zhvillimin dhe testimin e avionëve eksperimentale dhe sistemeve të armëve të njohur gjithashtu si Projekti i Zi. Zona 51 konsiderohet gjithashtu si një nga vendet më të mira për të gjetur një UFO!

Top Channel