I keni parë kaq shpesh, dëgjoni të flitet pafund rreth tyre, keni lexuar shumë rreth jetës së gjithsecilit, por vështirë të keni mësuar se disa nga figurat publike botërore janë të afërm me të tjera figura të rëndësishme.

Shfletoni galerinë për më tepër..

FOTO GALERI
1/8
Ralph Fiennes dhe Prince Charles- Lordi Voldemort i Harry Potter është kushëriri i tetë i Princit Charles.

Top Channel