Publikohen shifrat zyrtare, 300 mijë shqiptarë në Zvicër!
12/01/2024 14:43
“Sipërmarrësit e Diasporës” në Top Channel! Dokumentarët në shqip dhe anglisht që do të dëshmojnë historitë e suksesit të shqiptarëve në botë
18/03/2022 14:11
Komiteti Olimpik Shqiptar akord bashkëpunimi me Agjencinë Kombëtare të Diasporës
07/07/2021 17:38
Diaspora/ Jam rikthyer për të kontribuar për vendin tim. Të emigroj sërish opsion jo primar…
03/10/2020 20:01
“Fillimet sfiduese, mezi thoja mirëmëngjes në gjermanisht. Diaspora të japë kontribut për vendlindjen”
26/09/2020 20:00
Në Shqipëri kam patur pa drejtësi gjatë karrierës… Në Montreal kam gjetur ambient shumë profesional
19/09/2020 20:00
U nisa ilegalisht me një peshkarexhë në vitin 1992 nga Vlora drejt Italisë për të nisur një jetë të re…
12/09/2020 20:00
U padit për fyerje ndaj shqiptarëve, ministri serb nuk paraqitet në gjyq
07/09/2020 15:07
Diaspora/ Emigrant në 1992, sot në radhët e partisë CDU në Gjermani. Historia e Besnik Kelmendit
05/09/2020 20:00
Diaspora/ Flautisja e parë shqiptare që sfidoi mentalitetin në 1966. 30 vite sfida dhe suksese në Korfuz
22/08/2020 20:00
Diaspora/ Nuk kam lejuar kurrë të fyejnë vendlindjen time.Shqipëria me gjithë të metat mbetet oaz frymëzimi
01/08/2020 20:00
Kam kaluar sfida mbijetese në emigrim dhe tani që kam mundësi dua të ndihmoj njerëz në nevojë
25/07/2020 20:00
Diaspora/ Nismë nga zemra ime, për vajzën time, dhe për çdo prind që ka fëmijë me autizëm
18/07/2020 20:00
Të gjesh shpirtin binjak në Diasporë. Nisma unike e dy shqiptarëve të lindur në Zvicër
11/07/2020 20:00
Diaspora/ Në Amerikë në moshën e pensionit ndryshon jeta profesionale.Rikthimi në Tiranë për të zhvillluar brezin e ri
04/07/2020 20:00
Diaspora/ T’ju mësosh fëmijëve gjuhën shqipe në Greqi edhe në karantinë
27/06/2020 20:00
16 vjeç refugjat dhe sot arkitekt fitues në Angli, si dhe pjesë e komunitetit të arkitekturës botërore
20/06/2020 20:00
Shqiptarja e parë e emëruar në OKB si eksperte e pavarur për të drejtat e njeriut. Rrugëtimi nga Londra drejt Gjenevës
13/06/2020 20:00
Në Londër fizikisht, mendja dhe zemra mbetën gjithmonë në Kosovë. Tre dekada në emigrim
06/06/2020 20:35
Kuroje pacientin siç do të doje të kuronin ty. Amaneti i Sterjo Spasses dhe nxitja për dituri
30/05/2020 21:56
Koncerti i parë i Rita Orës me diasporën shqiptare dhe njohja me Ardian Bujupin
23/05/2020 23:00
Takimi rastësor 12 vite më parë me inxhinierin britanik i ndryshoi rrjedhën e jetës
16/05/2020 21:02
620 km në ditë për të siguruar punën vitet e para, dhe viktimë e kuesturës së Firences
09/05/2020 21:03
Synimi im ishte të luaja me “Ajax Amsterdam”, por më shkëlqeu ylli në muzikë
02/05/2020 21:11
Nuk më lejuan të merrja 2 bileta për prindërit në mbrëmjen kur fitova çmimin e parë në Festival
25/04/2020 21:08
Kushdo që ndalon është i humbur! 3,000 shqiptar në fidanishte nuk e ndalën punën në Pistoia
18/04/2020 21:13
Zbulimi vaksinës dhe medikamentet, 2 strategjitë shkencore
11/04/2020 20:25
Babë e bir të izoluar në Itali. Shqetësim, ankth për prindërit, dhe sfidat e emigrimit
28/03/2020 22:17
PO! Mund të riinfektohen përsëri me Koronavirus. Virusi tek disa persona krijon probleme në zemër
21/03/2020 22:15
Jeta mes Romës dhe Shkodrës, sfidat dhe situatat “bullizuese” në vitet e para në Itali
14/03/2020 22:13