Synimi im ishte të luaja me “Ajax Amsterdam”, por më shkëlqeu ylli në muzikë

02/05/2020 21:11

Jon Tarifa është këngëtar dhe autor këngësh dhe prej vitesh jeton në Hollandë, ku dhe ka ndërtuar një karrierë të suksesshme në muzikë. Profesion të vërtetë ka marketingun.

Ai është djali i dytë i Fatos Tarifës, ish-ambasador i Shqipërisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe më pas në Hollandë. Që të ecësh në tregun e muzikës dhe atë të artit, sidomos kur je i huaj shkalla e konkurrencës është shumë e madhe në Hollandë.

Ai ka filluar te merret me muzikë që në vitin 2000, u gjend në krye te klasifikimit në radiot Hollandeze, por pasioni i tij i parë ka qënë futbolli.

Top Channel