80 studime, rezulatet e para në fund të prillit.

Ali Hajdari mjek prej disa vitesh punon në Gjermani si kardiolog. Specializimin në Gjermani e ka përfunduar në vitin 2017. Aktualisht punon si kryemjek dhe kardiolog në Gjermani.

Ali Hajdari ka rrëfyer emigrimin e tij nga Kosova në Gjermani. Situata aktuale në Gjermani nga virusi, masat që janë marrë dhe strategjitë shkencore në zbulimin e vaksinës dhe medikamentet që po përdoren për virusin. Nga revistat shkencore janë 80 studime klinike, rezulatet e para nga studimet në fund të prillit.

Top Channel