Diaspora/ Në Amerikë në moshën e pensionit ndryshon jeta profesionale.Rikthimi në Tiranë për të zhvillluar brezin e ri

04/07/2020 20:00

Me një eksperiencë të gjatë në Amerikë , profesor doktor Petraq Papajorgji është rikthyer në Tiranë përfundimisht, pas 2 dekadash të sukseshme profesionale në Amerikë.

Papajorgji një peronalitet në fushën e informatikës, rrëfen rrugëtimin e tij  drejt Amerikës mësimdhënia atje, periudhën e studimeve në Francë si dhe në fushën e kërkimeve shkencore, ku aktualisht është kryeredaktor shkencor i revistës “International Journal of Agricultural and Environmental Information.

Mësimdhënia online një proces jo i lehtë, nuk zëvendëson nivelin e mësimidhenies në auditore.

Autore e Diaspora : Ledja Liku

Top Channel