Koncerti i parë i Rita Orës me diasporën shqiptare dhe njohja me Ardian Bujupin

23/05/2020 23:00

DJ Dalool, emri i vërtetë i të cilit është Lulzim Abdullahu, është një DJ i suksesshëm në tregun muzikor shqiptar, por jo vetëm. Dj Dalool nisi të luante muzikën e tij në disa klube të vogla nate në Prishtinë që prej vitit 1996.

Gjatë kohës së luftës, ai u zhvendos në Australi, ku nisi të studionte për arte në “Victoria University” në Melbourne.Dalool prej vitesh tashmë jeton në Zvicër me familjen e tij dhe përveçse luan muzikë nëpër klube të ndryshme, ai ka bashkëpunuar me disa emra të njohur në muzikë si Genta Ismajli, Eliza Hoxha, Ardian Bujupi, Alban Skenderaj.

Top Channel