Shpallen fituesit e “Tiranathlon”, emrat e triumfuesve në tre disiplinat

28/05/2023 14:28

Janë shpallur fituesit e garës “Tiranathlon”, eventit sportiv ky që bashkon tre disiplina në një garë të vetme, not, çiklizëm dhe vrap.

Bëhet me dije se fitues janë shpallur emrat e renditur më poshtë, sipas disiplinave përkatëse:

SPRINT – MESHKUJ
1.Panagiotis Polyzos
2.Kivanc Sahinkaya
3.Angelos Vozikis

SPRINT – FEMRA
1.Iva Pavlovic
2.Evelina Bobujani
3.Danai-Elina Makridaki

OLYMPIC – MESHKUJ
1.Borislav Palashev
2.Strahinja Trakic
3.Albion Ymeri

OLYMPIC – FEMRA
1.Anastasia Peycheva
2.Konstantina-Nantia Zyntzanaki
3.Gergana Stoyanova

OLYMPIC RELAY
1.Eduard Dalla
2.Miti Kote
3.Kristo Naci

SPRINT RELAY
1.Bujar Bakiu
2.Dorian Hoxhallari
3.Julian Lekocaj

Për mbarëvajtjen e kësaj gare që u mbajt në parkun Helen, pranë liqenit të Farkës, sot në kryeqytet kishte disa kufizime në qarkullim, duke nisur nga ora 08:00 e mëngjesit e deri në mesditë.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel