Miqtë e botës së egër/ Nisma për të vëzhguar shpendët në Gjirokastër
13/05/2020 16:38
Sindroma e Kavasakit/ Ka prekur dhjetëra fëmijë në SHBA, disa prej tyre janë edhe me Covid-19
12/05/2020 20:33
Infermieret heroina, në ballë të luftës në spitalin Covid- 19
12/05/2020 19:56
Pensionistët italianë në Vlorë/ Prej 3 muajsh çifti nga Bergamo jeton buzë detit: Na dhemb shpirti për Italinë
12/05/2020 19:46
Shembjet në Kamëz/ Inertet mbeten aty, bashkia do të bëjë tender për heqjen e tyre
12/05/2020 19:28
Çifti australian po e kalon izolimin nga pandemia, në Shqipëri
09/05/2020 12:31
Nuk ka aheng në dasma/ Çiftet që kanë prerë ditën do të shkëmbejnë vetëm unazat
08/05/2020 19:38
Polici 55-vjeç në “pension”/ Kush ka 30 vite punë përfiton gjysmë page deri sa të mbushë moshën
08/05/2020 19:34
Niko i gazetave/ Gazetashitësi i Lezhës, prej 25 vjetësh në rrugë. Tani shet dhe maska
07/05/2020 20:15
Turizëm mes inertesh/ Durrës, atje ku po shkatërrohen godinat e dëmtuara nga tërmeti
07/05/2020 19:57
Kurbin, plagosen me armë zjarri nip dhe dajë
05/05/2020 23:44
Një arbitër rrobaqepës/ Në ditë pandemie qep maska me emblemat e ekipeve të futbollit
04/05/2020 20:05
Covid-19 nuk ndjehet në fshat/ Të moshuarit nuk i janë ndarë asnjë orë punëve të përditshme
04/05/2020 19:55
Fëmijët, ekspozim ndaj pornografisë/ 1311 faqe janë mbyllur gjatë karantinës. Ja çfarë duhet të bëjnë prindërit
04/05/2020 19:51
Ëndrra për një strehë dhe familje/ Historia e Meritës së braktisur nga prindërit dhe jetën e ka kaluar konvikteve
01/05/2020 15:36
1 Maji në pandemi/ As protestë, por as ditë pushimi
01/05/2020 15:05
“Plaku dhe liqeni” në Pogradec/ Peshkatari që doli pas karantinës dhe u kthye me vetëm 1 peshk
01/05/2020 12:21
Rrogozhinë, tokat mund të mbeten djerre nga izolimi dhe çmimi i lartë për mjetet
01/05/2020 12:15
Nuk përfituan pagë lufte/ Një pjesë e biznesit të vogël në Ballsh pa asnjë ndihmë
30/04/2020 15:31
Hotele karantinë edhe në Shëngjin/ Rreth 300 të riatdhesuar në izolim të detyruar 14 ditor
30/04/2020 15:11
Durrës/ Nëna kërkon punë, pandemia i hoqi bukën e gojës
30/04/2020 12:14