Endrrat e mia i bëra realitet në terren të panjohur dhe udhëkryqe të mëdha
07/03/2020 22:11
Diaspora/ Emigrantëve i kërkonin analizat e Tuberkulozit. Jam ndjerë dy herë e huaj në Kalabri
29/02/2020 20:00
Njerëzit kanë humbur kontaktin me realitetin duke përdorur pa kriter teknologjinë virtuale
22/02/2020 19:57
Shefi që ka gatuar për Bill Clinton rrëfen historinë e tij dhe synimin për “Hell’s Kitchen Albania”
15/02/2020 20:00
Diaspora/ Më mungon deti, dhe klima e Ulqinit. Të ardhmen e fëmijëve e shikoj të sigurtë në Gjermani
08/02/2020 20:00
Diaspora/ Në 4 vite asnjë cent nuk kam fituar nga fotot në Prishtinë. Jeta në trojet tona shumë e vrazhdë…
01/02/2020 20:00
Avioni me të evakuuarit nga Kina, përfshirë Silva Doçin niset drejt Turqisë
01/02/2020 12:28
Diaspora/ Diasporës i duhet dhënë besim, hapësira, dhe një rol i rëndësishëm
25/01/2020 20:00
Diaspora/ U largova nga Shqipëria pasi asgjë nuk më plotësonte, përshtatej, e më jepte liri mua si artist
11/01/2020 20:00
Komuniteti shqiptar, një pjesë dinamike e jetës në Uster
30/12/2019 12:11
Diaspora/ Dua të realizoj në Kanada ëndrrën time si aktor filmash
28/12/2019 20:00
Shumë punë, pak fjalë dhe dëshpërim/ Në USA demotivohesh mijëra herë deri sa arrin një copëz suksesi
14/12/2019 20:00
Diaspora/ “Kam kaluar traumë. Nuk lëvizja dot nga Anglia, sepse më bllokuan pasaportën shqiptare rreth 1 vit”
23/11/2019 20:00
Në Suedi personat me çrregullime mendore, të alkoolizuar, të droguar kërkojnë kurim, nuk ngurrojnë…
16/11/2019 19:11
Të sfidosh vdekjen, e të rilindësh kampion/ Historia e sportistit që nuk u dorëzua kurrë…
02/11/2019 20:00
“Serbët më dogjën shtëpinë. Jam përballur e vetme me presione, por kam guxuar”…
30/10/2019 20:00
Rrëfehet Klajdi Selimi: Me një çantë dhe 2 panine u nisa i vetëm për të triumfuar tek “Amici di Maria De Filippi”
26/10/2019 20:00
Mamia e Princit të Arabisë dhe Agjentit 007 rrëfen punën dhe jetën reale të familjeve VIP
23/10/2019 20:00