Refleksione për shqiptarin e mirë
30/11/2021 11:51
Panairi i Selanikut – Një revolucion i vazhdueshëm i librit
26/11/2021 17:13
Vitrina e librit/ Ditë e re- Nikos Chrysos
22/11/2021 18:23
Vitrina e librit/ Kopshtari i ëndrrave – Claudio Gobbetti, Diyana Nikolova
22/11/2021 18:21
Vladimir Pistalo pret Bardhylin: Libri duhet të na bashkojë
22/11/2021 18:13
Dostojevski, shkrimtari që pa ngritjen e shtetit totalitar
12/11/2021 17:30
Vitrina e librit/ Mashtruesit financiarë- Adrian Civici
10/11/2021 19:10
Vitrina e librit/ Mutacionet (7 histori dhe një poezi) – Francis Kirps
10/11/2021 19:09
Vitrina e librit/ 150- vjetori i lindjes së shkrimtarit të madh – Gjergj Fishta
08/11/2021 16:47
Vitrina e librit/ Me rastin e 150-vjetorit të lindjes së Át Gjergj Fishtës Biblioteka françeskane boton kolanën e plotë të veprës së tij. (1871-2021)
08/11/2021 16:46
Vitrina e librit/ Vepra të zgjedhura- Mid’hat Frashëri- Vëllimi 6
28/10/2021 17:40
Vitrina e librit/ Heshtja – Rrëfimi i një polici- Gianni Palagonia
28/10/2021 17:39
Vitrina e librit/ Kopshti prej qelqi- Tatiana Țîbuleac
28/10/2021 17:36
Vitrina e librit/ “Unë jam një maçok”- Natsume Soseki
24/10/2021 16:29
Vitrina e librit/ “Ajo dhe ai”, roman nga MarcLevy
24/10/2021 16:25
Vitrina e librit/ Maradona, Dora e Zotit- Jimmy Burns
24/10/2021 16:20
Fjalimi i Victor Hygo: Unë votoj shfuqizimin e plotë dhe përfundimtar të dënimit me vdekje
18/10/2021 17:37
Vitrina e librit/ Kamila si flutur – Sophie Daull
14/10/2021 18:30
Vitrina e librit/ Dalje për ajër- George Orwell
14/10/2021 18:29
Vitrina e librit/ Kukulla e Kokoshkës – Afonso Cruz
14/10/2021 18:26
Vitrina e librit/ Të droguar tek luksemburgasit – Jacques Steiwer
06/10/2021 16:45
Vitrina e librit/ Shitësi i këpucëve – Phil Knight
06/10/2021 16:41
Vitrina e librit/ Letra Milenës – Franz Kafka
06/10/2021 16:39
Franca nxjerr ligjin kundër Amazon për të mbrojtur libraritë
01/10/2021 22:15
Kremtohet Dita Ndërkombëtare e Përkthimit/ QKLL-ja ngre atelienë e parë, ku do të trajnohen përkthyesit e rinj
30/09/2021 16:40
Vitrina e librit/ Një studim mbi veprën e Janaq Pacos – Ylli Drishti
28/09/2021 16:47
Vitrina e librit/ Shtëpia holandeze – Ann Patchett
28/09/2021 16:43
Jehonat e Parisit
28/09/2021 16:42
Vitrina e librit/ Komploti kundër Amerikës- PhilipRoth
19/09/2021 22:45
Vitrina e librit/ Të jetosh – Yu Hua
19/09/2021 22:37