Vitrina e librit/ Prill i hidhur-Bardhyl Londo
04/03/2022 16:30
Vitrina e librit/ “Shqiptarët në Luftën e Dytë Botërore” nga Paskal Milo
27/02/2022 11:33
Çfarë do të shkruante Tolstoi për Vladimir Putinin?
22/02/2022 23:08
Rusi-Ukrainë, a është e pashmangshme lufta?
19/02/2022 18:49
Vitrina e librit/ Djali me biçikletë- Eli Amir
17/02/2022 16:55
Vitrina e librit/ Krabati- Mulliri i 12 korbave – Otfried Preußler
17/02/2022 16:53
Vitrina e librit/ Koço Devole – Mitro Çela
13/02/2022 11:50
Vitrina e librit/ Dielli më perëndon në Lindje – Eralda Baze
13/02/2022 11:48
Vitrina e librit/ Lista e Shindlerit- Thomas Keneally
08/02/2022 14:58
Vitrina e librit/ Liza në botën e cudinavet- Lewis Carroll
08/02/2022 14:49
Gabriel Garcia Markez, spiun i Kubës dhe Bashkimit Sovjetik
28/01/2022 18:36
Feliks Xherxhinskij: Shpikësi i terrorit të kuq
28/01/2022 12:41
Vitrina e librit/ Albumi fotgrafik “Kadare dhe Gjirokastra”- Roland Tasho
25/01/2022 21:28
Vitrina e librit/ Hustle Harder, Hustle Smarter- Curtis Jackson
20/01/2022 13:43
Vitrina e librit/ Sfidat e jetës së Seit Boshnjakut- Ago Nezha
20/01/2022 13:41
Vitrina e librit/ Frida- (Biografia e Frida Kahlos) – Hayden Herrera
16/01/2022 12:28
Vitrina e librit/ Lavdi Katalonisë- Xhorxh Oruell
16/01/2022 12:26
Vitrina e librit/ “Vals me vrasësin e Pushkinit” -tregim nga Aleksandër Levkovskij
12/01/2022 14:15
Quo Vadis, leximi i vonë i Sienkiewicz
06/01/2022 13:23
Vitrina e librit/ Klara dhe Dielli –Kazuo Ishiguro
31/12/2021 14:07
Vitrina e librit/ Fryt- Cezar Ivanescu
31/12/2021 14:05
Nata e Krishtlindjeve, e mërkurë, 24 dhjetor 1947
26/12/2021 19:14
Vitrina e librit/ Rumi i ndaluar – Lirika të zgjedhura
22/12/2021 17:36
Disa libra për të mos u humbur në këtë fundvit
20/12/2021 19:16
Vitrina e librit/ Pasqyra dhe drita- Hilary Mantel
20/12/2021 19:12
Vitrina e librit/ Silvia, kujtime te Valuasë – Gerard de Nerval
20/12/2021 19:09
Fenomeni Beethoven: Si lidheshin kompozimet me sëmundjen e tij të zemrës?
19/12/2021 18:42
Vitrina e librit/ Fletë nga jeta ime – Dhimitër Shuteriqi
10/12/2021 21:26
Vitrina e librit/ Ëndërr në Pallatin e Kuq- Vëllimi 1 & Vëllimi 2 – Cao Xueqin
05/12/2021 14:51
Vitrina e librit/ Qielli i rremë dhe tregime të tjera- JULIO CORTÁZAR
05/12/2021 14:48