"Charlie’s Angels", do të lançohet në 14 Nëntor

Që prej filmit “Frozen II” e deri tek “The Irishman” dhe “Charlie’s Angels”, këto janë 10 filmat që nuk duhet t’i humbisni këtë muaj nëntor.

FOTO GALERI
2/10
"The Irishman" është lançuar ditën e sotme

Top Channel