Vitrina e Librit/ Ndalohen libra në burgjet amerikane
30/09/2019 11:47
Vitrina e Librit/ Arti dhe pushteti, në veprën e Julian Barnes
30/09/2019 11:43
Vitrina e Librit/ Letra gruas seme të vdekun
30/09/2019 11:30
Vitrina e Librit/ Një ditë e Ivan Denisovicit
30/09/2019 11:29
Vitrina e Librit/ Shitësi i këpucëve
30/09/2019 11:27
Vitrina e Librit/ Të bukur dhe të mallkuar
30/09/2019 11:25
Vitrina e Librit/ Historia e Artit Shqiptar (1858- 2000)
23/09/2019 14:00
Vitrina e Librit/ 48 Ligjet e Pushtetit
23/09/2019 14:00
Vitrina e Librit/ Art në shtrat – Pikturat e famshme në histori
23/09/2019 14:00
Vitrina e Librit/ Epirotët, shqiptarët e lashtësisë
23/09/2019 13:59
Vitrina e Librit/ Ismail Kadare, fitues i “Pak Kyongni 2019”, çmimi më i lartë që jep Korea e Jugut
19/09/2019 17:35
Vitrina e Librit/ Dr. Isuf Kalo: Sekretet e një jete përtej bllokut dhe ku gabuam?
16/09/2019 11:00
Vitrina e Librit/ Wilfried Fidler, buzukologu i fundit!
16/09/2019 10:59
Vitrina e Librit/ Intuita përtej logjikës
16/09/2019 10:58
Tension midis Italisë dhe Kroacisë për përurimin e statujës të poetit “nacionalist”
14/09/2019 10:29
Vitrina e Librit/Pesha e Dashurisë
09/09/2019 10:00
Vitrina e Librit/ Të dashurosh si Alfonsia
09/09/2019 09:55
Vitrina e Librit/Jeta ime pa të djeshmen
09/09/2019 09:52
Vitrina e Librit/ Të fuqishmit dhe i plotfuqishmi
09/09/2019 09:51
Vitrina e Librit/ E shoh çfarë po mendon
09/09/2019 09:50
Vitrina e Librit/Mariana Ymeri: Si lindi dashuria në një spital psikiatrik?
08/09/2019 17:38