Vitrina e Librit/ ‘Përtej’-Një histori rrënqethëse krimi
28/10/2019 10:16
‘JOKER’, Drejt një epoke pa dashuri
28/10/2019 10:10
Vitrina e Librit/ Vjen Trump-Shënime të një gazetari
28/10/2019 10:06
Vitrina e Librit/ ‘Përçmimi’-Një roman mbi zbrazëtinë emocionale të kohës sonë
28/10/2019 10:01
Ku është Jezusi 450 milionë dollarësh i Da Vincit?
25/10/2019 10:10
Vitrina e Librit/ ‘Stambolli’ i Celebiut vjen në gjuhën shqipe
21/10/2019 10:55
Vitrina e Librit/ Metamorfoza e një kryeqyteti
21/10/2019 10:46
Vitrina e Librit/ Si artistët e Rilindjes sollën erotikën te masat
21/10/2019 10:44
Vitrina e Librit/ Shtigje përjetësie
21/10/2019 10:31
Vitrina e Librit/ Sonatë për shumë tamburë
21/10/2019 10:30
Kadare fiton çmimin ndërkombëtar “Neustadt” për Letërsi
17/10/2019 09:54
Vitrina e Librit/ Intelektualë Shqiptarë dhe mendimi i tyre filozofik
15/10/2019 10:37
Vitrina e Librit/ Tango në prill
14/10/2019 14:09
Vitrina e Librit/ “Le Monde Diplomatique” vjen në gjuhën shqipe
14/10/2019 14:09
Vitrina e Librit/ Propozime të reja
14/10/2019 14:09
Ministri Polak i kulturës: Asnjë roman të nobelistes s’kam lexuar deri në fund
10/10/2019 19:12
Ibrahim Kodra: Bota, një mrekulli e përzier me tmerr
09/10/2019 19:18
Vitrina e Librit/ Përkthime të panjohura nga Zef Zorba
07/10/2019 10:58
Vitrina e Librit/ Përkthimi si një aventurë dashurore
07/10/2019 10:55
Mediat izraelite shkrim për rihapjen e “Muzeut Solomoni” në Berat
03/10/2019 15:14
Vitrina e Librit/ Dr. Henry Marsh-Shqipëria, një vend i mistershëm
30/09/2019 11:51