Vitrina e Librit/ Medical Medium
27/05/2019 11:00
Vitrina e Librit/ Epistolari i Zaratës
20/05/2019 11:32
Vitrina e Librit/ Monet dhe triumfi impresionizmit
20/05/2019 11:18
Vitrina e Librit/ ‘Valsi i lumturisë’ i Ylljet Alickës botohet në frengjisht
20/05/2019 11:00
Vitrina e Librit / Kopertinat e reja
20/05/2019 10:47
“Dituria” risjell tek lexuesi shqiptar Alberto Moravian
13/05/2019 12:54
Me Adrian Civicin në një dialog në tri kohë
13/05/2019 12:35
Vitrina e Librit / Kopertinat e reja
13/05/2019 12:20
Vitrina e Librit/ 100 Lirikat
06/05/2019 12:08
Vitrina e Librit/ Pjergulla në Kupë
06/05/2019 12:04
Vitrina e Librit/ Aureolë Gruaje
06/05/2019 12:02
Vitrina e Librit/ Mio, i vogli Mio
06/05/2019 11:58
Vitrina e Librit/ Intelektual të spikatur: 100 vjetori i industrisë hidrokarbure në Shqipëri
06/05/2019 11:57
Vitrina e librit/ Shënimet e krimbit Smolinski
28/04/2019 20:53
Vitrina e Librit/ “Perpetuum mobile” i shkrimësisë. Shkrimtari sërish në kurthin e realiteteve. “The Mister” i E.L.James
28/04/2019 20:52
Vitrina e Librit/ Kopertinat e reja
28/04/2019 20:50
Vitrina e Librit/ Roja i Dritës
22/04/2019 13:25
Vitrina e Librit / Perfectum Trinum: Montale, Quasimodo Dhe Ungaretti
22/04/2019 13:25
Vitrina e Librit/ Gdhende Shenjën
22/04/2019 13:19
Vitrina e Librit/ Grahma e Fundit
22/04/2019 13:13
Vitrina e Librit/ Skënderbeu
15/04/2019 10:47
Vitrina e Librit/ Marrëdhëniet shqiptaro-amerikane; një historik gjithëpërfshirës
15/04/2019 10:43
Vitrina e Librit/ Të ndihmosh një burrë
15/04/2019 10:39
Vitrina e Librit/ Romani “Pusi” nga  Kim Mehmeti
08/04/2019 10:00
Vitrina e Librit/ Rafaelo, artisti që vdiq prej seksit?
08/04/2019 09:30
Vitrina e Librit/ Kopertinat e reja
08/04/2019 09:00
Vitrina e Librit/ Ditët e lakuriqëve të natës
01/04/2019 12:06
Vitrina e Librit/ Mos i grisni letrat e Dashurisë
01/04/2019 11:43
Vitrina e Librit/ Ali Pasha
01/04/2019 11:38
Vitrina e Librit/ Dyfaqësia e jetës
01/04/2019 11:33