Vitrina e Librit/ Intelektual të spikatur: 100 vjetori i industrisë hidrokarbure në Shqipëri

06/05/2019 11:57

Autor: Daut Vela

Botuar: Shtëpia Botuese Ymeraj

Bëhet fjalë për një botim mbi zhvillimin e industrisë së naftës në Shqipëri dhe gjeologët më të mirë të saj të cilët kanë kontribuar në zhvillimin e mëtejshëm të këtij sektori në ekonominë shqiptare.

Top Channel