Anthony William

Zbulo çfarë fshihet pas çdo sëmundjeje dhe shëro mendjen dhe trupin.

Nëse jeni sëmurë dhe mjekët nuk e gjejnë dot shkakun e sëmundjes suaj, a do të prisni edhe 20 vite të tjera, përpara se shkenca të zbulojë shkakun e vërtetë të vuajtjes suaj dhe mënyrën për ta kuruar atë? A nuk është më me vlerë nëse dikush ju ndihmon që të shëroheni – tani?

Anthony William ndan njohuritë e tij revolucionare lidhur me arsyet e vuajtjeve tona dhe mënyrën se si të shërohemi nga më shumë se 20 sëmundjet më të përhapura si, ADHD (mungesa e vëmendjes dhe hiperaktiviteti), lodhja e gjëndrave mbiveshkore, autizmi, sëmundjet autoimune, sindroma e lodhjes kronike, depresioni dhe ankthi, etj.

Top Channel