Vitrina e Librit/ Kërkoni një krim tjetër
15/07/2019 12:40
Vitrina e Librit/ Fillo me pse
15/07/2019 12:38
Vitrina e Librit/ Kam shumë për të thënë
15/07/2019 12:35
Vitrina e Librit/ Dritë dhe Mjegull
15/07/2019 12:32
Vitrina e Librit/ Becoming – Të Bëhesh
08/07/2019 11:53
Vitrina e Librit/ Vullnetari
08/07/2019 11:46
Magjia e ligjërimit – intervistë me poetin dhe prof. Agim Vinca
08/07/2019 11:32
Vitrina e Librit/ Brigje të pikëlluara
08/07/2019 11:26
Vitrina e Librit/ 15 Ditë Prilli – Në roman për qytetin bunker
24/06/2019 14:41
Vitrina e Librit/ Të Dashuroj!
24/06/2019 14:40
Vitrina e Librit/ “Udhëtim i fundit”
24/06/2019 14:39
Vitrina e Librit/ Sfinski Pyet Sërish
24/06/2019 14:37
Vitrina e Librit/ “Udhëtim në tri kohë”-Adrian Civici në dialog me Alda Bardhylin
17/06/2019 11:40
Vitrina e Librit/ “Apartamenti në katin e katërt” i Charles Casha në shqip
17/06/2019 11:38
Vitrina e Librit/ Plani B
17/06/2019 11:19
Vitrina e Librit/ “Në lojë me djallin”-James Direda, Henry Grosse, Jack Maroney
17/06/2019 11:15
Vitrina e Librit/ Gënjeshtarë të vegjël
10/06/2019 11:27
Vitrina e Librit/ Albrecht Durer, autoportreti që shkatërroi kanonet
10/06/2019 11:19
Vitrina e Librit/ Pas xhamit të dyfishtë
10/06/2019 11:12
Vitrina e Librit/ Sportel i hapur i shqipes
10/06/2019 11:09
Vitrina e Librit/ Tadeusz Rozewicz – Përmbledhje poezish
10/06/2019 11:03
Vitrina e Librit/ Gjergj Kastrioti Skënderbeu – Një monografi dokumentare për heroin kombëtar
03/06/2019 11:30
Vitrina e Librit/ Nuremberg, të zgjohesh mes ëndrrash
03/06/2019 11:27
Vitrina e Librit/ “Shokë…”
03/06/2019 11:25
Vitrina e Librit/ Einstein
03/06/2019 11:23
Vitrina e Librit/ 100 Vjet Vetmi
03/06/2019 11:21
Vitrina e Librit/ Kronikat e Mjegullës – Nga Bashkim Hoxha
27/05/2019 12:09
Vitrina e Librit/ Pesë pengjet më të mëdha të jetës
27/05/2019 11:59
Vitrina e Librit/ Një ditë me Antonio Pennacchi-n
27/05/2019 11:57
Vitrina e Librit/ I Huaji, ai Kosovari
27/05/2019 11:02