“Motra në stuhi” është vëllimi i ri i serisë “Shtatë motrat”.

Një romancë që Lucinda Riley ia kushton historisë së motrës së dytë, Allit, Alli është e kundërta e Majës. Alli është sinonim i pavarësisë dhe lirisë.

“Motra në stuhi” është një roman ku përzihet dhimbja dhe pasioni. Lucinda Riley nuk do të zhgënjejë askënd, edhe këtë herë!

Skeda e librit: Motra në stuhi
Autor: Lucinda Riley

Përktheu: Dhimiter Gjodede

Top Channel