Një novelë e ndërtuar në stilin e rrëfimit dhe frymëzuar në një histori të vërtetë.

Personazhi po kërkon një vrasës që në fund rezulton të jetë mbase shpëtimtari i saj, dhe kjo të jetë shpëtimtarja e atij.

Është një novelë me subjekt të erret deri diku. Është një femër që i kanë vdekur të dy fëmijët e saj, që është në kërkim të ekzistencës dhe arsyes për të jetuar.

Top Channel