Puntatën e sotme në Për’puthen po transmetohet takimi i Hysenit dhe Adës.

Hyseni është acaruar shumë me vajzën sepse ajo i vuri kusht që ai të telefononte Alvisën.

Ada është shprehur shumë dyshuese se Hyseni dhe Alvisa po bëjnë lojë të dy dhe kanë një lidhje jashtë,duke i mashtruar të gjithë.

Ada: E ke numrin?

Hyseni: Jo nuk e kam.

Ada: Pse nuk e mban mend?

Hyseni: Nuk ka lidhje a e mbaj mend.

Ada: Që të më bindësh, telefono Alvisën.

Hyseni: Si ta telefonoj Alvisën, po hajde të të jap një puthje.

Ada: Jo m ça puthje.

FOTO GALERI
2/10

Top Channel