Me qëllim marrjen e klikimeve dhe pëlqimeve, përdoruesit dhe komunitetet e internetit që krijojnë lajmet shpresojnë të nxisin sa më shumë kuriozitetin dhe naivitetin e audiencës së tyre.

Ne shpesh i lexojmë, i besojmë këto lajme dhe i diskutojmë pa dyshuar fare se ka diçka që nuk shkon, derisa dikush pikas shenja të pasigurisë së informacionit apo të burimit, ose të programeve fotografike si Photoshop.

Një listë e këtyre “lajmeve” titike është hartuar nga rrjeti Bright Side e cila duhet të nxisë të gjithë konsumuesit modernë të informacionit të gjykojnë me logjikë përmbajtjet që u ofrohen, pasi nuk ka dikush tjetër që e bën për ta.

FOTO GALERI
2/12
Një tjetër shembull kur përdorimi i Photoshop merr shumë klikime e pëlqime.

Top Channel