Për pak minuta do të fillojë ndeshja Shqipëri-Francë.

Të dy ekipet janë duke zhvilluar përgatitjet e fundit në fushën e stadiumit të ri Air Albania.

Në fotot e mëposhtme tregohet atmosfera në stadium si dhe përgatitjet që po bëjnë dy ekipet.

Pasi lojtarët u drejtuan në dhomat e zhveshjes, filloi ceremonia para ndeshjes.

FOTO GALERI
2/9

Top Channel