DJ i njohur shqiptar, Dorian Gjergji, ka marrë pjesë në kompeticion e Bodybuilding për peshën 100 Kilogramë të zhvilluar në Shqipëri dhe ka marrë çmimin e vendit të parë.

DJ Dorin siç e njohim ndryshe është shumë i pasionuar pas Fitnesit dhe Bodybuilding, sa këtë gjë e konfirmon mjaft mirë çmimi i vendit të parë që ai ka fituar.

FOTO GALERI
2/7

Top Channel