Një ndërtesë në fshatin Stan Karbunarë funksionon si një qendër shëndetesore, si kopsht dhe shkollë. Kur ka mësim, nuk kryhen vizita, por me largimin e pacientëve nga mjediset e kopshtit, shkollës dhe qendrës shëndetësore, bakteret mbeten aty.

Ka banorë që janë mësuar tashmë t’i drejtohen kësaj ndërtese për shërbimet bazë, por kushtet e saj nuk janë të mira, ndaj është kërkuar disa herë ndërhyrja e Drejtorisë së Shëndetit Publik, por pa rezultat.

Kjo qendër 3 në 1 u shërben 5500 banorëve të Stan Karbunarës.

Top Channel