“Shqipëria ime”: Berati mijëravjeçar

23/07/2012 20:50

Në javën e tretë të ciklit të përjavshëm të së hënës, “Shqipëria Ime”, kamerat e “Top-Channel” udhëtuan në Berat dhe në rrethinat e tij.

Në qendër të kësaj vizite me qëllim nxjerr në dukje të vlerave turistike dhe kulturore të të gjithë krahinës, ilustrohen pasuritë e shumta të qytetit 2 400 vjeçar, por edhe vizita në malin e Tomorit e lumin e Osumit.

Reportazhin e plotë mund ta ndiqni në videon bashkëngjitur, me gazetare Ornela Islamin, operator Gjergj Milkanin dhe regjizor Redi Trenin.

Top Channel