Shenjat e zhbllokimit të telefonit zbulohen lehtë
25/08/2015 00:00
Eter9, “të gjallë”në rrjetet sociale pas vdekjes
25/08/2015 00:00
A mundet teknologjia të sigurojë hapësirat ajrore nga dronët?
25/08/2015 00:00
BlackBerry rikthehet në treg me smartphone-in e ri
24/08/2015 00:00
Aplikacionet e telefonave po përdoren dhe për kompjuterët
24/08/2015 00:00
Bateri për iPhone që zgjasin 1 javë
24/08/2015 00:00
Fotot tregojnë se fëmijët nuk kanë nevojë për “iPad”
24/08/2015 00:00
Google Foto të bën të rijetosh kujtimet
24/08/2015 00:00
Bota e teknologjisë, ja çfarë do të vijë në shtator
24/08/2015 00:00
Brenda “trurit” të Google
23/08/2015 00:00
“Google” refuzon sërish të zbatojë “të drejtën për t’u harruar”
23/08/2015 00:00
Privatësia e Spotify, tani kërkon dhe foto
22/08/2015 00:00
Facebook, drejt biografive publike
22/08/2015 00:00
Ndalo së shkruari! Shikoje këtë “emoticon”
22/08/2015 00:00
Një foto sa një mijë fjalë? Jo, 1000 dollarë
22/08/2015 00:00
iPhone 6S, porositë fillojnë më 11 shtator
21/08/2015 00:00
“Tahoe”, tableti gjigant i Samsung
21/08/2015 00:00
Instagram dhe Pinterest… “dyfishohen”
21/08/2015 00:00
Mediat sociale, pararoja e emergjencave
21/08/2015 00:00
Google mund të manipulojë zgjedhjet?
21/08/2015 00:00
Veshjet do t’ju lajmërojnë për njoftimet në telefon
21/08/2015 00:00