Byzylyku që ju vë ekranin e telefonit në lëkurë

05/12/2016 00:00

Kjo teknologji e re “smart” është e jashtëzakonshme. Ajo projekton ekranin e telefonit tuaj në krahun tuaj.

Bëhet fjalë për Byzylykun “Cicret”, i cili mbështet pasqyrimin e telefonit dhe është rezistent ndaj ujit.

Përmes këtij mjeti mund të bëni atë që bëni me një tabletë, por në lëkurën tuaj, pa patur telefonin afër.

A jeni gati ta mbani me vete?

Top Channel