Çfarë mendonin për Shqipërinë dhe shqiptarët Marksi, Engelsi, Lenini dhe Stalini
28/11/2020 13:49
Cila ishte vajza e madhe e Pushkinit?
25/11/2020 16:26
Kush ishte Ana Karenina?
25/11/2020 16:20
Vitrina e librit/ Eistein: jeta dhe universi i tij – Walter Isaacson
22/11/2020 20:57
‘Bota s’do kthehet shpejt në normalitet’: Çfarë parashikon Bill Gates për pandeminë e radhës
19/11/2020 13:30
Na bën fati, apo bëjmë fatin?
17/11/2020 16:16
Në Jeruzalem zbulohen monedhat e viteve… 940-970!
17/11/2020 16:13
Vitrina e librit/ Romanovët 1613-1918 – Simon Montefiore
15/11/2020 20:31
Pandi Raidhi, ikonat dhe shtojzovallet
10/11/2020 11:26
Çfarë mund të mësojmë nga “Murtaja” e Albert Kamy
10/11/2020 11:12
Vitrina e librit/ Vajza anonime- Greer Hendricks, Sarah Pekkanen
09/11/2020 12:32
Mid’hat Frashëri/ Kujtimet e një librari
02/11/2020 14:50
Mid’hat Abdyl Frashëri, Dsisa fjalë për jetën dhe veprimtarinë e tij
02/11/2020 14:47
Vitrina e librit/ 50 VJET MARRËDHËNIE ME JASHTË- Dashnor Dervishi
01/11/2020 20:30
Poeti Laureat dhe Qendra Kombëtare e Librit dhe Leximit
27/10/2020 16:48
Vitrina e Librit/ Tri rrugë për te liqeni- Ingeborg Bachmann
25/10/2020 20:30
Si Çarls Dikensi urrente Andersenin e famshëm?!
25/10/2020 17:59
Poeti Georg Trakl, anëtar i klubit 27
25/10/2020 17:57
Fytyra e dytë e Violeta Manushit
20/10/2020 14:29
Pushkini: Jeta në kohë pandemie
19/10/2020 11:23
Vitrina e Librit/ Jetët e artistëve- Giorgio Vasari
19/10/2020 11:21