Nëse vetëm e keni ëndërruar, tani erdhi koha për ta parë nga afër, Kapelën Sistine! Pa u ndier sikur jeni në një autobus të mbushur plot… Është mundësia juaj!

 

Muzetë e Vatikanit u hapën pas tre muajsh mbylljeje, si pasojë e koronavirusit. Por, kryeveprat e mëdha të rilindjes apo artefaktet e lashta romake dhe egjiptiane, mund të vizitohen vetëm duke rezervuar online, me qëllim evitimin e grumbullimit të turmave.

Top Channel