Disa veshje apo aksesorë mund t’ju pengojnë të dilni me kombinimin e duhur dhe të përshtatshëm për ju.

Moda ndryshon jashtëzakonisht shpejt dhe ndjekja e saj është një sfidë. Jemi mësuar me disa nga tendencat dhe nuk duam t’i lëmë të shkojnë edhe nëse disa nga gjërat që veshim bëjnë që pamja jonë të mos duket shumë klas.

Disa veshje nuk janë në trend dhe nëse ju doni të ndiqni modën, ‘do ju prishin punë’. Megjithatë, çdo gjë varet nga preferencat tuaja. E rëndësishme është të kuptojmë si duam të dukemi dhe të ndjekim stilin tonë.

Bright Side liston disa nga veshjet, që momentalisht cilësohen ‘jashtë mode’.

FOTO GALERI
2/11
Syzet e vogla dhe të ngushta

Top Channel