Detyrimi i tmerrshëm i punës nga shtëpia; Familjet postojnë pamjet virale gjatë karantinës

31/03/2020 15:54

Për parandalimin e epidemisë së koronavirusit COVID-19, shumë shkolla janë mbyllur në të gjithë botën dhe prindërit e fëmijëve gjithashtu janë detyruar të punojnë nga shtëpia.

Përveç anës pozitive të bashkimti të familjeve, kjo ka sjellë një kombinim të pazakontë me situata nga më të çuditshmet.
Prindërit e tmerruar nga bashkëjetesa e zgjatur me të vegjëlit kanë postuar pamje të ndryshme në rrjet, shumë prej të cilave janë kthyer në simbol të realitetit të ri të mbrojtjes nga epidemia.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel