Në qytetet e zbrazura italiane prej masave për parandalimin e koronavirusit, tashmë në rrugë qarkullojnë vetëm mjetet e forcave të rendit dhe të emergjencës.

Por megjithatë kjo nuk ka ndaluar që dy vetura të policisë të përplaseshin sot kokë më kokë në sheshin Maciachini.

Mjete të tjera të policisë erdhën në ndihmë të tyre por nuk kishte të plagosur. Të dyja mjetet ishin duke ndjekur një vjedhës 45 vjeçar që më pas u arrestua.

Top Channel