Akoma pa filluar ndeshja akoma , ka ndodhur një incident në “Air Albania Stadium”, ku ka pasur me sistemin e vaditjes në lagien e fushës.

Dy nga hedhëset e ujit, siç shihet edhe nga foto janë shumë afër me tifozët, dhe lagin ata që gjenden në tribunën pas porte.

FOTO GALERI
2/10

Top Channel