Me mijëra përdorues të Facebook, Instagram dhe Whatsapp e kanë pasur të pamundur të hedhin foto, video dhe materiale të tjera gjatë ditës së sotme.

Zukerberg, i cili ka nën pronësi të tria aplikacionet, tha se po punojnë për ta zgjidhur problemin sa më shpejt.

Twitter po ashtu ka pasur probleme, por më të rralla.

Facebook ka rreth 2.3 miliardë përdorues aktivë në muaj, ndërsa Instagrami 1 miliardë.

Top Channel