Shefi që ka gatuar për Bill Clinton rrëfen historinë e tij dhe synimin për “Hell’s Kitchen Albania”

15/02/2020 20:00

Astrit Alex Daku vendosi të emigrojë nga Shqipëria drejt Greqisë, Italisë në vitin 1998. Pas disa vitesh qëndrim në Itali ai vendosi të emigrojë në Amerikë, ku jetonin dhe disa familjarë të tij.

Në Amerikë puna e parë e tij ka qenë pjatalarës dhe pas disa vitesh Astriti nisi biznesin e tij me restorantin e tij në New Jersey. Ai ka gatuar për shumë senatorë, politikanë, personazhe të njohur, si edhe për ish presidentin Bill Clinton. Rrugëtimi i tij drejt Amerikës ka qenë tepër i vështirë, me shumë probleme. Astriti kujton vitin 2007, ku për një gabim të avokatit të tij ka kaluar disa probleme me dokumentat.

Shqipërinë e viziton 1 herë në vit dhe dëshira e tij është të konkurrojë në “Hell‘s Kitchen Albania”, e ka provuar sezonin e dytë, por angazhimet në Amerikë nuk i’ia mundësuan pjesëmarrjen. Përsëri dëshiron të jetë pjesë në sezonet e ardhshme të “Hell ‘s Kitchen Albania”

Top Channel