Zbuloni sa dëm i shkaktoni trupit kur nuk hani mëngjes
11/03/2021 10:37
Për herë të parë në botë/ Mjekët realizojnë transplantin e të dy krahëve
23/01/2021 15:00
“Sëmundjet e zorrëve – Çfarë fshehin dhe ç’duhet të bëjmë”
23/01/2021 08:56
Ç’do të thotë të jesh cupiosexual?
22/01/2021 22:39
Sa filxhanë kafe në ditë janë mirë për shëndetin tuaj, sipas shkencës
15/01/2021 18:40
Poliomeliti, Hepatiti B, Difteria… Si t’i mbroni fëmijët tuaj nga këto sëmundje fatale
11/12/2020 20:33
Sëmundjet e prostatës dhe ato seksuale te meshkujt
21/11/2020 08:16
​Dobitë shëndetësore të çajit të zi
17/11/2020 18:23
Medikamentet anticovid me rimbursim/ Antibiotikët, antikoagulantët dhe krotizonikët. Vlera vendoset nesër
17/11/2020 15:28
Rreth 3 mijë tamponë në ditë/ Gjysma kryhen nga Instituti i Shëndetit Publik dhe gjysma tjetër te privatët
03/11/2020 19:36
Produktet alternative të konsumit të nikotinës / Për një botë pa tym
30/10/2020 16:00
“Përplasje” për vaksinën/ Manastirliu “nxehet” me Gjonin: Thuaj të vërtetën, Shqipëria do të financojë për vaksinë të sigurt
29/10/2020 13:18
Shqipëria, 70 pikë për shëndetësinë/ “Tha lancet” e rendit njësoj me Letoninë dhe Rumaninë
26/10/2020 15:40
Dita kombëtare e depistimit të kancerit të gjirit, Manastirliu: Brenda vitit përmbushim angazhimin për mamografi në çdo spital rajonal
21/10/2020 13:29
Aromë e keqe e gojës? Maska mund të jetë fajtorja këto kohë
02/10/2020 17:40
Mirupafshim implante dentare! Stomatologu rrit dhëmbë të rinj në vetëm 9 javë
01/09/2020 08:33
Qumështi i gjirit gjatë pandemisë/ Mjekët: Ushqejini foshnjat, ka antitrupa
31/08/2020 12:49
Temperaturat e larta & zemra!
18/08/2020 13:13
​Çokollata ndikon pozitivisht në shëndetin e zemrës
26/07/2020 15:44
Tregu i paligjshëm i cigareve mund të kthehet në një vatër infeksioni
03/07/2020 12:55
Sonte në Hipokrati/ Dieta ushqimore sipas grupeve te gjakut
27/06/2020 08:50