Samiti Ukrainë-Evropa Juglindore organizuar nga qeveria shqiptare u zhvillua sot në vazhdën e mbështetjes konstante të Shqipërisë, e cila mori një vizibilet botëror me qëndrimet e forta të shprehura në këshillin e sigurimit.

Kryeministri Edi Rama dhe Presidenti Zelensky mik-pritën udhëheqësit e Europës Juglindore duke qëndruar bashkërisht për më shumë se 60 minuta duke bashkëbiseduar.

Fotot e mëposhtëme nga samiti, të shkrepura nga fotoreporteri Armando Babani të agjencisë amerikane të lajme AP, po bëjnë xhiro në mediat botërore, të cilat i kanë bërë jehonë deklaratave të Zelensky-t nga Tirana.

FOTO GALERI
4/14

Top Channel