Këto fotografi të vjetëra dhe të frikshme njëkohësisht, tregojnë kostumet e sajuara në kushte shtëpie, por që sollën të dridhura dhe emocione, nga fundi i viteve 1800 dhe fillimi i viteve 1900.

Për më tepër shihni fotogalerinë …

FOTO GALERI
2/14

Top Channel