Gabriel Chifu

Gabriel Chifu poet dhe prozator bashkëkohor rumun. Ka .lindur më 22 Mars 1954, në qytetin e Calafat në Rumani.

Diplomuar në universitetin e Craiova-s në vitin 1979 në Fakultetin e Inxhinierisë elektrike. Shkrimet e tij janë botuar në antologji dhe revista në Angli, Francë, Kinë, Itali, Serbi, Greqi etj. Gabriel Chifu është fitues i çmimeve më të rëndësishme kombëtare për poezi dhe prozë.
Skeda e Librit:

Shtëpia Botuese: OMBRA GVG (2019)

Nr. faqeve: 88

Gjuha e publikimit: shqip

Përkthyesi: Luan Topçiu

 

Top Channel